TERIMA KASIH :DD

31 December 2012

selamat hari lahir along

video

video ni aten buat khas untuk alongg...

yeayy !! kebaboomm #bnyi bunga api
special betol along ni 1 dunia sambut birthday alongkan..untunglhaa untunglhaa...

selamat hari lahir along yang ke-??? ta egt lhaa.... hehe..soryy...anyway hadiah ta ad tau along..hanya video ni yang dapat aten berikan...haha

  • semoga panjang umur
  • murah rezeki
  • senyum sokmo
  • bagi baju kat aten banyak2 tau
  • dapat anak ramairamai



    assalamualaikum !! byee ~~


30 December 2012

yess !! kau lah orangnye

 sesungguhnye kebosanan melanda hidupku... aku akan seperti ini lhaa --> lebih suke berborak sorang sorang daripada borak dengan orang yang akan menyakiti hati aku yang kini telah hancur,,musnah,,berkecai,,belah empat,,robek dan seangkatannya...#wahh sejak bila pulak aku pndai berkata kata ini..

Yaa,,sejak aku sering dicaci oleh iblis yang bertopengkan manusia yang konon nye baikk ..ta ada buat salah...perfect !! suci lhaa katakan walhal ohmen !! #mata ke atas tangan dibahu

tapi ternyata kau salah !! yess,,mmg salah anggapan kau tuu... kau tahu ape yang kau salah?? hang dengar sini ape yang aku na habaq mai... kau maen gilaa dengan orang gila mmg susah lhaa... #okk,,fikir sendiri...




nah middle finger!!
khas untuk mu manusia bertopeng :-
  • every kau update status dekat pesbuk akan masuk dalam news feed aku even aku ta berapa tertarik kepada kau...ayat ayat kau pasti untuk aku...kau canang habis cerite dongeng kau tuh dekat orang...#middle finger for you....

    yess !! aku tahu semua tuhh..mne aku tahu?? pasti ada orang akan bercerita kepada aku sebab dorang sayang aku...aku kan cantik !! #plesshh jgn pengsan..haha

    back to serius....hmm,,ta payah na salahkan aku !! kau fikir balek ape yang pernah kau buat dekat aku... selama ni aku kenal kau aku hanya mampu melihat kau tapi aku ta mampu untuk tegur sikap kau.. sebab ape?? sebab aku bukan mami kau dan aku ta batak dengan kau..


  • haa,,yang kau pulakk manusia... aku ta kacau lemak kau..kau jangan na bagi lemak kau dekat aku tah ape yang ada... yess !! kau cakap aku ni lhaa tuh lhaa... tapi bila ada kawan kau ..bila kau sorang sorang pewhhhh lalu depan aku tahu pulak senyap..deyy tambii,, kasi tunjuk lhaa sikit mulut puaka kau tuhh kononnye lhaa... kau tuduh aku macam macam seperti aku batak kepada gambar kau yang akan menggelikan seluruh tubuhku yang slim ni... hello sory sikit !! i ta batak pun semua tuh.. same je dengan kawan kau tuh yang konon nye gengster tahi babi..habis semua orang na maki...kena batang hidung sendiri baru gelabah ke hulur ke hilir minta pertolongan...tolonglah lhaa matured sikit...aku minta sikit je ta banyak punn...please3 be matured ye wahai bangsat bangsat sekalian....

tamat sudah kesetanan aku pada kali ini.. nanti bace lagi ye ayat ayat setan aku wahai bangsat bangsat sekalian...
sebelum tuhh :-
kau dengar sini KARMA itu ada #org ckp

tolong fikir aku juga punya perasaan dan maruah
kau buat aku sekarang jangan fikir kau akan terlepas 
kerana allah maha adil
mungkin isteri/suami kau
mungkin anak kau
mungkin cucu kau
mungkin juga kepada ibu bapa kau
yang akan merasa apa yang aku merasa sekarang


soo,,pleshh jgn na judge aku kalau tathu hal sebenar dan ta kenal aku siapa sebenarnya... itu dianggap fitnah !! ustaz aku cakap fitnah itu lebih keji daripada membunuh orangg...jadii kalau na tunjuk hebat kau tuh, kau bunuh lhaa orangg !! itu baru nampak kehebatan kau.. setakat na cakap belakang porahhh !! ajak gosip dengan aku tana pulak..tahu pulak cakap penuh kesopanan penuh dengan senyuman...

sorry to say lhaa kali ni aku pnya entry agak kekasaran sikit bahasa nyaa kerna kesabaran aku telah bocor yang dibocori oleh iblis iblis yang sebangsat tersebut...

maaf sekali lagi <3 sesungguhnya aku akan melayan orang seperti dia layan aku... itu cara aku !! kalau baik,,baik lhaa layanan nye...kalau setan,,iblislah layan nyee...
sekian
assalamualaikumm !!

28 December 2012

APABILA KAMI BERSAMA

wahh,sejak akhir akhir ni rajin betullah aku berblogger...kalau boley tiap tiap hari nak conteng conteng dekat badan you blog !! euuww,,gedik na mati kau fathinn..plesshhh lhaa...

actt,, kisah hidup ni da lame da.. tapi baru berkesempatan na bermanja manja dengan blogg ni...
kami pelajar dari jurusan perakaunan perniagaan telah mengadakan 1 event yang menghabiskan duit aku yang banyak ni dengan laju seperti arus deras sungai !! tapi ta semua yang pergi hanya beberapa ketul orang jee..

firstlyy,,kteorg rncang na pergi before pkul 11 n berkumpul di hostel terlebih dahulu... sbb time neyh kteorg ad gapp exam SPM yg lame... so,, aku ambil lgkah dgn bertolak dari ipoh pkol 9 pagi.. kesian ayah terpaksa cancel semua rancngan dia semata mata na hantar anak dia ke taiping yang aku amat cintai tuh...

after smpai kt sana,,tggu punya tggu punya tggu smpai semua orang cukup baru gerak ... cadang na pergi sana naik teksi tapi disebabkan hal hal yang tertentu terpaksa lah naik bas yang ala ala na roboh gitu..heyy,,roboh-roboh punn kena bayar tau rm1.50....

lihat lihat..kami terpaksa jalan untuk pergi ke taiping sentral..ta guna punya bas berhenti yang amat jauh nun disana... habis kaki kami yang comel comel belaka ni...

before berjalan singgah sana berhenti dulu di ATM... kikis duit dalam ATM tuh dulu...haii cik pina !!

tunggu lambat sangatkann... kann da jadi kanak kanak ribena <3

actt,,tathu na pergi mana kua nii... na tengok wayang ta ad cerite yang menarik..so,,kami amek kesempatan ini untuk mencuba roller skate !! bestt tauu even first2 debuk gedebek jugak lhaa jatuhnye.... lame lame tuhh pandai lhaa... lagipun budak budak kat sana traa sombong punyaa..dorg sanggup pimpin tgn utk na tolong stabilkan... okk,,na masuk RM10 utk seorang...ada akan diberi gelang kertas utk dipakai dan blablabla...#malas na cerite..lu pk lha sendiri :))

lihat lihat !! saya pandai berdiri dengan stabil okk..mohon jgn jeles yee

with zawani !! dia beraummm aumm hari ini

kami yang pandai berroller ok ..tunjuk muka bangga cepat kawan kawan

Setelah beberapa jam kami bergedebuk gedebek di situu,,kamii ambil keputusan utk chauu... ohmaigod ohmaigod,, kaki lebam sana kaki lebam sini sakit satu badan lepas maen benda nii... tp fun gile lhaa... korang wajib mencuba ok tapi ia akan menyengal,,menyegat badan badan korang ... soo,, ambil langkah dari awal :))



away to makan tapi berhenti sebentar bersama camera woman

lihat muka kami yang comel comel ni selepas isi tenaga semula selepas tenaga tenaga tecicir dalam litar roller
ehh,,lihat belakang kami ada tempat permainan lhaa...sukenye sukenye...


haa,,kan aku da naik benda2 macam ni...jangan jelly kawan kawan..korg ad??hahaha

ok ok,,sudah2 lhaa merepek tuh...back to srius..ehemm2,,,lepass makan kteorg pusing pusing 1 taiping sentral n tesco dan tathu na pergi mana daa... bosan gilaa lhaa...
jadi dorg cadang utk pergi ke taman tasik ...yippieeee !! kite suke pergi sana...

kami pergi ke sana dengan menaiki teksi ok dengan kadar bayaran rm10... ok lhaa tuhh,,berbaloi lhaa jugakk daripada jalan kaki yang boleh tercabutt kaki nii....#merepek ape tah


lepas sampai kt lake tuhh,,kami terus pergi ke itik berkayuh berenang okk...kat sini pulakk korg boley naik swan boat,,ferry,,boat... tapi kami memilihh ayam putih di tasekk... na naik benda ni hanya RM12 seekor...wahh,,mcm beli ayam na msak kari jee...


sedang tgkp gmbr orang tpi orang snap kami balekk..kire ok lha tuhh..hahaha/..
jngan tanya pasal pa kami ta pakai kasuttt >,<


yess,,kami tahu kami comell... 

zawani n izzati

syafina n adilah
garang ta muke saya...haha

bye da balek ke jeti daa... kaki da lenguh


okk,,lepas daa mengayuh..kaki pun da kurus..tenaga pun tercicir dalam tasek..kami pun pulang ke jeti#cewahh,,jeti gitu...haha.. 
after that,,kami na pusing pusing 1 taman tasik yang indah ni pulakkk...

 
 yess,,kami memang suka bergambar 



yeayyy !! smpai jugak akhirnya disini..
cntikkan background dy... loike3
tp cntik lagi model tuhh..hahaha #mohon menyampah
 
 
 
da habis pusing area itik kayuh tuhh kami amek keputusan utk pergi ke belah zoo tapi ta masuk punn ok...ada bntang je punn,,,haha..oleh gitu kami kesana dengan menaiki kaki sendiri lhaa... ingatkan dekat ruparupanya jauhh gilaaa...so,,byk lha perhentian kami utk melegakan kesengalan kaki ini...



okk,,aku tahu aku slimm... mohon jgn jeles



sementara menunggu adilah yang ad problem kat tgh jalan tuhh
aku pelajari cara buat muka gengster dari fina
ini lhaa hasilnyaa...gengster ta muke aku kawan kawan






husna boncet !! kau comel <3 patot lah abg fairus sayang sgt

suke kawan dengan dorg sebab dorg jenis gilaa dan hati kering
lebiuu :* #da mcm lesbo je aku neyhh..aishkkk


yeayyy !! akhirnye smpai jugakk walaupun kaki rse na tercabut terpenggal da ni....


liza <3 dia lhaa yang slalu bawak aku kemana saja sebab boyfie dy ada lesen kreta..so,,senang na kemana saja....hahaha..thanks liza n memein...




peace !! disini amat aman..haha
 
 


bila kami bersama pasti jadi kanak kanak ribena
lihat naik gelongsor batu tanpa rasa segan silu sudah
kami kan hati kering ..hahahaha
 
 
 



sampai disini saja celoteh saya
bye bye kawan kawan

semoga korang dapat sampai tempat ni...utk hilang kan stress tuh wajib datang ...
assalamualaikum !!!

25 December 2012

MARI MARI MARI

assalamualaikum kawan kawan<3 tengs sudi membaca potpet saya :)) yess,, aku memang suke cakap,,suke gelak tapi bila dengan orang yang aku rapat sahaja... bila dengan orang yang kurang rapat atau kenal aku akan menjadi seorang yang paling pendiam... yess itu aku...

sebenarnya bukan na cerita pasal aku punn..sory lhaaa termasuk pulak cerita tentang aku yang baik ni...#mohon jgn muntah...

actt,, aku saja na promote je suruh datang ramai ramai.. saja na majukan bussiness akuu ni.. #prasan btol..duit pun mak bapak bagi lagii

okk okk,, jum jum ..jangan membuang masa lagi

okk,, restoran ini terdapar di station 18, ipoh , perak... #wahh,,terdapar kau..egt dugong ke??
ape?? tathu yg mne satu?? alaa senang je.. dia berdekatan dengan tesco st 18,, sederet dengan nasi ayam periuk besar,, belakang dengan klinik 1 malaysia... tathu jugakk boley lhaa calling-2 ..no ada kat atas tu ok..

okk,,kat sini macam macam ada... tapi ta lhaa macam macam... dia lebih ke arah kepada mee,,kueyteow,, dan nasi ayam blackpepper...





okk,,ni lhaa jenis jenis makanan yang ad disana... what what?? ta nmpk?? okk,, di sana ada


  • mee udang
  • mee rebus
  • assam laksa
  • mee sup
  • roti canai
  • kentang goreng
  • mee kari
  • koew tiow kerang
  • koew tiow kicap 
  • char koew tiow
  • murtabak
  • roti telur goyang goyang inul #ktipu
  • nasi ayam blackpepper 
Sape na buat majlis perkahwinan pun boley tempah...ada sediakan khidmat catering<3
hmmm,,yummy yummy dap nye dap nye...lapar pulak perut nii... selamat mencuba ye rakan rakan

before that ni pulaa kedai pakaian
lets go lets go







ni salah satu jubah yang ada kat sana...actt,, lg cantik dari ni pun ada...saja amek hakk kurang menarik...
blouse,,tudung,,shawl n macam macam lhaa ad kat sana...saje je amek gmbr jubah sbb aku suke borong jubah tapi ta pakai...

okk,,bagi yang badan omey omey tuhh kami ada menyediakan susu untuk turunkan berat badan...ia memang berkesan... ta ada tipu punyaa...

okk,,bagi yang pentingkan kulit anda... ada jugak jual benda ni... ni macam collogen lha jugakk... boley makan boley jadikan sbgai musk.... okk,, untuk yang menghidap penyakit kencing manis,,gautt boley jugak makan... dy akan merawatnye dengann humpphhhh !! #wahh,,aku boley jadi promoter yang berjaya ni

na banyak banyak lagi boley lhaa pergi ke kedainye sendiri dengan menaiki kenderaan sendiri...berdekatan dengan sri kinta,,taman cempaka ipoh,, perak.. act,, tathu alamat dy lhaa..


okk,,na tengok banyak lagi produk produk kecantikan sila klik dibawah ini yaa

http://www.facebook.com/pages/Zafira-Collection-e-shopping-Centre/285883434863117

na tengok pakaian kena pergi kedai dia sendiri ye ::)) macam macam ada :P


terima kasih kerana sudi habiskan entri saya yang merapu ini ... ape ape pertanyaan boley tanya di facebook saya <3 :))




24 December 2012

CAMPAK MASA

ASSALAMUALAIKUM,,HAII,,HELO,, #lambai bendera

okk,, lame gila kan aku ta postkan entry dalam blog ni... kesian kauu... aku abaikan kau kan...sory lha syg,,i busy dengan masalah yg menimpa pd diri i ni...byk benda yg harus diselesaikan...ok,,like businesswoman je kann.....perasan je lebih

kali ni aku hang oud bersama shila ulala sorang je... ajak yg lain semua ada pulau alasan.. okk tkpe jnji aku dpt kelua sudahh lhaa... bosan tahu ta terperap dalam rumah je..naseb ta jadi jeruk buuahh je...ok,aku tipu sume...

okk,,firstlyy na pergi merayau ni ta rancang sgt punn... ajak pun just gurau gurau berukk je..so,,ta amek part sgt lhaa... tp keesokan hri tuh tetbe rse na pergi je merayau...tgk jam lg 3 jam na pkul 12 bru calling calling shilaa...jum lhaa pergi jum lhaa pergii... akhirnyaa dia na pergi teman aku..yeayyyy !!thanks shilaa..muahh kanan muah kiri #kgedik je aku ni

simple itu diriku yg sebenar..hahh??ape?? comel?? ok,,ta pyh bgthu pun tkpe...aku tahu sume tuh...hahaha #mohon jgn muntah pelangi ok...



okk,,jalan punya jalan punya jalan....masuk semua kedai yang ada kat situ semata mata nak cari baju...tapi malangnya memang ta ad baju yg aku na... kerna aku memang seorang yg cerewet pasal pakaian ... itu yg slalu mak dan ayah aku ungkapkan...tapi bagi aku,,aku bukan macam tu !!! hahaha #memanglahh sape yg ngaku kan...haha

habis pasal cerita tuhh,,kiteorg jalan punya jalan punya jalan pusing lagi sekali sampai na tercabut kakiku yang comel ni...na tengok wayang ta ada cerite yang menarik ..hmmm :(( apelah naseb kami berdua ini..
last last kami terjumpa tempat snap snap picture ..korang tahu?? aku pun tathu act..shilaa yg bg thu ..benda tu blablabla...ok,,kami ape lagi menerai lhaa.. na masuk kena tukar kepada token yg berharga rm10....


muke buruk??kisah pulak aku...aku suke peduli ape...ta minta duit pon kan..#okk,,tetbe emo pehal
ok,,nni lhaa dy hasil masuk tempat tuh..soryy,,tathu nme dy ape...dy tempat snap picture act... lihatt,,nampak ta muke kami di paper photo tuhh...comel kannn..haha.. rm10 boleh buat 6 style sahaja...boley edit bagai...bestt lhaa !! anda wajib mencuba..tp kecik lhaa egtkan besar...kecik pun kecik lhaa janji merasa...hahaha       




okk,,ini lah shilaa yang aku cerita cerita kan tuhh...comel kan diaa...sayangkaushilarrr
haa??ape??gemuk??okk,,dan jangan gelak atas badanku yang bertambah gemuk tuhh..tapi gemuk sikit je okk...mohon cakap sedikit sahaja tau...ni lah akibat dduk rumah makan,,tido,,habiskan beras,,duit mak bapak...#spe suruh ta bg aten kerja...haha

okk,,hampir 5 jam dduk kat sana last last kami pergi ke tesco ok i repeat tesco..ok,,jgn gelak lhaa...bukan pergi beli ikan,sayur ke hape tapi cuma da bosan duduk dalam ni...

okk,,bye bye aeon !! sory baru na cerite tempat yang kami lawati...hehe

sampai je di tesco,, tetibe aku terjumpa kawan lame ok...memang jarang jumpa ini perempuan...rindu kau perempuan..selalunya sembang dalam whatsapp n twitter je kan..akhirnya ketemu jua ku dgnmu...hahaha...

ini lhaa norashikin binti rashid
last skolah samesame mase form 3 je lepas tuh aku pindah
naseb rumah dekat je kann
soryy comel saya ganggu awak tengah kerja

okk,,sampai disini sahaja entry saya pada kali ini
assalamualaikum !!

19 December 2012

SENYUMAN YANG PENUH DUKA


Haishkkk,, macam macam berbagai bagai masalah timpa dalam hidup ni...lepas satu satu.... tapi aku sanggup harunginye...
" baru sikit fathin,, tak kan na give up da kot.... rilex lhaa...ta remaja lhaa kau ni..rare lhaa sikit "
ok,, aku sahut cabaran kau !!! #ok,,mmg aku suke sembang sorang2 pun...

na thu sebab ape aku jadi macam ni?? sbb aku ta ad adik..aku ta ad kawan,,aku ta ad kakak,,,aku ta ad abang,, aku ta ad teman hidup tapi aku ada semua tuh....

bagi aku biarlah dorang tengok aku ni  gelak,,ketawa,,hepi je ... muke ta ad masalah lgsong...ta penah sedihh...

yesss,, mmg ada orang penah ckp aku macam tu... ta penah na rase sedih ke murung ke touching ke sentap ke merajuk ke....yang aku tahu gelak,ketawa dan terus gelak dan ketawa macam orang sedang hangat bercinta...

aku bukan macam tu yang engkau sangkakan tapi aku tana tunjuk wahai hamba allah...
biarlah aku sorang je tahu ape masalah yang sedang aku tanggung kerna itu memang sifat aku... even mak bapak aku sekali pun aku ta pernah na cerita....hanya salah satu ciptaan yang telah aku ciptakan untuk diriku dan aku luahkan kepadanya...dialah selalu menemani aku tika aku gembira mahupun sedih#biarlah rahsia...sbok je na thu

aku mampu bertahan kerana aku selalu pegang dengan kata-kata ini :-

Orang yang gagal adalah orang yang tidak mampu mengurus masalah.Hanya manusia yang mampu mengurus masalah sahaja yang boleh berjaya#aku pun na berjaya jugak...if aku berjaya mengurus setiap masalah aku dalam golongan orang yang berjaya...yessss !! itu prinsip hidup aku

jadi bersabar lha fathin dan rakan-rakan yang sedang menimpa masalah ya kerana  sifat sabar itu adalah sikap yang baik, dan hanya Allah sahajalah tempat meminta pertolongan... #remember that wahai hamba allah

17 December 2012

AFIKAH-->SYAFINA-->ADILAH-->ZAWANI-->PUAN WOO-->AKU-->ASYRAF  


                                          
nampak ta nampak ta gambar di atas tu.... kami adalah salah seorang pelajar di SEKOLAH MENENGAH TEKNIK TAIPING yang mengambil subjek tambahan iaitu MATEMATIK TAMBAHAN..kat sekolah tuh yang ambil addmath amat lhaa sedikit hanya dalam lingkungan 20 lebih sahaja...ini disebabkan subjek ini ikut kita lhaa...na addmath amik tana sudah...ok2,, jadi kami dipecahkan kepada 3 kumpulan..ok,, i repeat 3 kumpulan... pelajar yang belajar dengan PUAN WOO ialah dari kelas perkaunan perniagaan dan automotif iaitu kami lhaa yang comel comel belaka ini.. pelajar dari automotif ialah asyraf seorang..kesian dy...

mula-mula amik subjek ohmaigod ohmaigod sukenye sukenye...senang je lhaa addmath ni ...ape yang dorang cakap susah pun tathu..bg aku snng je #belagak,,riak,,takbur gila

da pertengahan jalan pulak ohmaigod ohmaigod aku na tarik diri boley ta?? susah lah..kena egt step byk sgt...tapi da terlambat ok.. pihak sekolah telah mendaftarkan kami dalam subjek addmath ini...ok aku terlambat..terpaksa harunginya juga... naseb ada puan woo kami,,dy selalu bagi semngat...jadikan kami kuat untuk berjuang...terima kasih cikgu ..muahh #kgedik pulak

time spm menjelang pulaa pagi2 da bngun..siap2 na g dewan peperiksaan...kawan-kawan yang ta ambil subjek ni sedap je tdo smpai ke tghhri..ok,,act aq jeles... tapi takpe mybe suatu hri nnti pasti ad hikmah nye... bersusah susah dahulu bersenang senang kemudian..#ok,,sedapkan hti sbnrnye..:P

itulah kisah hidup aku ketika mengambil subjek yang susah ini...berbelah bagi.. sat na sat tana ..keling punya olang....

16 December 2012

KAU YANG TERINDAH

PEWIIITTT,, mari sini adik adik,,abang abang,,kakak kakak,,atok atok,,nenek nenek yang sumenya ada disini ,, bace yukkk !! #hok aloh,,gedik ape plak aku ni berdangdut dangdut plak

ok,,zaman sekarang macam-2 adakan myspace lah,,twitter lah,,facebook lah,,blogger lah,, skype lhaa,,whatsupp lhaa,, ape lahh #hoy aten bape byk lahh daaa....
ok ok,, serius serius ...

TARAAAAA ------> OK SILA NYANYI SENDIRI


Kau Yang Terindah 

Ku Disini Mengalunkan Rindu Yang Resah
Aku Disini Memuja Bayangmu
setiap Detik Degup Nadiku Hanya Untukmu
Cinta Membara Jiwa Gelora
Kau Yang Terindah Didalam Hidupku
Hanya Cintamu Mekar Selamanya
Tak Inginku Lagi Mencintai Yang Lain
Kau Telah Mengikatku Selamanya

Ku Disini Menantikan Janji Yang Hilang
Aku Disini Menghitung Harapan
Setiap Detik Tiap Nafasku Ada Cintamu
Bagai Semalam Semuanya Hilang
Kau Yang Terindah Didalam Hidupku
Hanya Cintamu Mekar Selamanya
Tak Inginku Lagi Mencintai Yang Lain
Kau Telah Mengikatku Selamanya
Ku Disini Menantikan Janji Yang Hilang
Aku Disini Menghitung Harapan
Setiap Detik Tiap Nafasku Ada Cintamu
Bagai Semalam Semuanya Hilang
Bagai Semalam Semuanya Hilang


awak awak,,awak ingat lagi ta lagu ni ...awak bagi kat fathin najihah yang comel ni #ok,,jgn muntah..:)
ok,, kesayaan kecintaian kelaguan keinian..kebestan ketauan kesayangan !! kesetiapan keharian kepastian kesayaan keakanan kedengaran kelaguan keinian...kemestian kerinduan kedekatan kesayangan...#sila jangan pening bace statement ini..

mohon jangan tatap lama lama... dia saya punya !! <3

act,,msty ta faham kan bila bace post ni.. pendahuluan pasal dunia global then time isi lagu pulak penutup merepek kerepek plak... haa,,nseb korang lhaa !! aku pun ta faham act... hahaha
 sampai disini saja potpetpotpet saya.... daaa !!!

15 December 2012

BUKAN PELAJAR SEKOLAH LAGI :)



hohohok ok,,, akhirnya aku bebas daripada gelaran PELAJAR SEKOLAH ...ok i repeat PELAJAR SEKOLAH... YAHOOO !!! 2 tahun tau duduk asrama... sekolah di SM TEKNIK TAIPING.. macam-macam aku belajar kat sana... dapat kawan dari pelbagai negeri ... ok,,malas na cerita... kalau cerita 100 page blog ni pun ta habis habis...


last day berada di hostel... tunggu masa nak masuk dewan peperiksaan


ok2,,chopp2..fuhhhhhh ~~ wow,,berhabuk blog aku ni... berantu,,bersawang...sume complete... al maklumlah 1 tahun lbih ta mengupdate nye.... mne ta ad penghuni yang lain ...haa ?? ape?? ok,,mmg tipu pun..saje je buat gimik sikit..

act,,saje je semakkan kepala otak korang bagi bace...ape kate orang "berjalan jauh,,luas pemandangan" tapi if korang masuk pusaka ni "semakin tekan next posts ,,semakin serabut kepala " ...hok aloh jangan lhaa marah hambo,,hambo gurau2 jaa... sory noh .. >,<

lalola bye blogger !!!