TERIMA KASIH :DD

16 December 2012

KAU YANG TERINDAH

PEWIIITTT,, mari sini adik adik,,abang abang,,kakak kakak,,atok atok,,nenek nenek yang sumenya ada disini ,, bace yukkk !! #hok aloh,,gedik ape plak aku ni berdangdut dangdut plak

ok,,zaman sekarang macam-2 adakan myspace lah,,twitter lah,,facebook lah,,blogger lah,, skype lhaa,,whatsupp lhaa,, ape lahh #hoy aten bape byk lahh daaa....
ok ok,, serius serius ...

TARAAAAA ------> OK SILA NYANYI SENDIRI


Kau Yang Terindah 

Ku Disini Mengalunkan Rindu Yang Resah
Aku Disini Memuja Bayangmu
setiap Detik Degup Nadiku Hanya Untukmu
Cinta Membara Jiwa Gelora
Kau Yang Terindah Didalam Hidupku
Hanya Cintamu Mekar Selamanya
Tak Inginku Lagi Mencintai Yang Lain
Kau Telah Mengikatku Selamanya

Ku Disini Menantikan Janji Yang Hilang
Aku Disini Menghitung Harapan
Setiap Detik Tiap Nafasku Ada Cintamu
Bagai Semalam Semuanya Hilang
Kau Yang Terindah Didalam Hidupku
Hanya Cintamu Mekar Selamanya
Tak Inginku Lagi Mencintai Yang Lain
Kau Telah Mengikatku Selamanya
Ku Disini Menantikan Janji Yang Hilang
Aku Disini Menghitung Harapan
Setiap Detik Tiap Nafasku Ada Cintamu
Bagai Semalam Semuanya Hilang
Bagai Semalam Semuanya Hilang


awak awak,,awak ingat lagi ta lagu ni ...awak bagi kat fathin najihah yang comel ni #ok,,jgn muntah..:)
ok,, kesayaan kecintaian kelaguan keinian..kebestan ketauan kesayangan !! kesetiapan keharian kepastian kesayaan keakanan kedengaran kelaguan keinian...kemestian kerinduan kedekatan kesayangan...#sila jangan pening bace statement ini..

mohon jangan tatap lama lama... dia saya punya !! <3

act,,msty ta faham kan bila bace post ni.. pendahuluan pasal dunia global then time isi lagu pulak penutup merepek kerepek plak... haa,,nseb korang lhaa !! aku pun ta faham act... hahaha
 sampai disini saja potpetpotpet saya.... daaa !!!

No comments:

Post a Comment