TERIMA KASIH :DD

23 July 2011

korang ad????

hey hey,,,u all ad...tak de kan kan....*cis,,gedik btol*ni lha classmate aten......cun cun belaka,,especially yg pic kene bulat 2....hahaha....kprasan......dlam klas kitaorang hanya ad 3 org lelaki saje.....klakar kan......cer cer korang tgk yg tgh tgh 2...baris depan skali...2 lha guru klas 4 ppn..... boyz yg sblah 2.....alaa...yg ala ala teddy bear 2,,2 lha monitor kami.....cute kan kan....:D,,then,,yg sebelah ckgu 2,,yg gurlz uw....assistant monitor kami,,mnusia yg kerek dlm klas...hey(!) kerek ke????aq lg gngster lha..kprasan lg.....papewpown...ni lha budak budak 4 ppn 2011.....jgn na jelez cgt lha kan......pe bnde lha bdak ni..tetbe mrepek..kbai.....

22 July 2011

MY FAMILY (!)

ni gambar mama n papa aten... korang abaikan je lha budak budak 2 ..

JAMALUDIN BIN SAARI N HASNAH BT HASSAN di kurniakan 4 org ank.....2 laki n 2 pompuan....hey hey,,jgn sape sape na ambik parent aten ok....*langkah mayat aq dlu....bru boleh aq menghantui hidup korang....* coz terlalu syg datuk n datin di atas ni sgt sgt thu....

LOVE SO MUCH MAMA , PAPA


first
korang na thu ta ni sape...ni lha my lovely sister,,HASLINDA BT JAMALUDIN.....da kwen pon.....hasbenz dia yg tat atas 2.....kacak kan...*hey,,kacak lg hasbenz aten lha along* nme beliau adalah jeng jeng jeng HILMEE BIN MOHD......

ni lha ank dorng.....cute kan.....tgk lha sape makcik dy.....lalala......


second(!)
ni abg yg 1st but ank second n bersame wife dia.....
parent aten bg nme tat bro yg macho ni ialah ARIF HAZRIN BIN JAMALUDIN....n wife dia NORSHAHIDA BT SALLEH.....

haha....ni ank dorang....nme budak kecik ini DANIAL HAIQAL......dia boyz ok not girlz....juz sliper je len skit......:D


THIRD(!)
haa,,,ni abg aten taw....ncem kan kan....*abis bgge t* nme dia ialah MOHD KHAIRI BIN JAMALUDIN....(Ad nme mcm ketua umno negara ta) sbelah uw,,wife dy,,my sis in law....NORSAZILAWATIE BT RAMLEE........

yg ni ank 1st dorng 
AIMAN AQIL DANISH
2ND SON
ADAM AQIL DANISH

4TH(!)
ini juga ank kpda datuk n datin di atas.....hanya dia je yg belum kwen..agk agk bile tah......hahaha*gatai*
nme dia FATHIN NAJIHAH BT JAMALUDIN.......


~TAMMAT~

07 July 2011

TRAGEDI(!)

                                                            MANGSA KEADAAN





ADA lha Seorang wanita cantik dan seksi *woow..tergoda ku melihat nye....iman tegugat...haha*ok ok kbai....tetbe dy terjatuh dari tingkat 80 sebuah
bangunan.*woww(!) tggi nye...terkejut lha skit ...kowg neyh....ta pndai blakon btol..*.Sampai jer di tingkat 70, seorang lelaki Inggeris berjaya
menyambutnya.

Wanita : Terima kasih, anda telah menolong saya...*trase diri ini dihargai...aishkk,,mrepek je aq neyh*

Lelaki Inggeris : Sama2, tapi anda harus membalas budi...

Wanita : Bagaimana?

Lelaki Inggeris : Tidur dengan aku....

Wanita : Tak guna, kau ingat aku pelacur?!haktuihhh.... Tidak!!

Lelaki Inggeris : Baiklah kalau begitu...

Lelaki Inggeris itu melepaskan semula wanita itu.
Di tingkat 50, seorg lelaki Perancis berjaya menyambut wanita itu.

Wanita : Terima kasih, anda telah menolong saya...

Lelaki Perancis : Sama2, tapi anda harus membalas budi...

Wanita : Bagaimana?

Lelaki Perancis : Tidur dengan aku...

Wanita : Tak guna!! Aku tak mahu!

Lelaki Perancis : Kalau begitu, tak guna aku selamatkan kamu...

Lelaki:Perancis itu melepaskan semula wanita itu.

Dari tingkat 50,40.. dan 30,tidak ada sesiapa pun yang dapat menangkap
wanita itu. Wanitaitu mula ketakutan dan berharap, jika ada orang yang
menyelamatkannya, dia tidak lagi kisah jika terpaksa

tidur dengan orang tersebut. Akhirnya di tingkat 20, seorang lelaki Arab
berjaya menyambut wanita itu.

Belum sempat lelaki Arab itu bersuara, wanita itu terlebih dahulu
berkata-kata...

Wanita : Terima kasih, anda telah menolong saya.. Sebagai membalas jasa,
saya akan tidur dengan anda.

Lelaki Arab : Astaghfirullah..
(lalu melepaskan semula wanita itu kerana terkejut..)





finally.....WANITA ITU MATI DENGAN SELAMAT NYE....HAHAHAHA
sekian..terime kasih ...
cerita ini hanya rekaan semata -mata


                                                                                                                      created by :-
                                                                                                                      FATHINNAJIHAH