TERIMA KASIH :DD

25 January 2013

sumpah GIVE UP




 assalamualaikum :))
luah hati yang telah robek dan dicarik carik
hmmm,, orang cakap kalau kite ada masalah hati kena kental kena kuatt
tapi bagaimana??
ada tips??
soalnya aku memang ta mampu na tanggung ini semua lagii
hanya ku berserah kepada ALLAH sahaja
ku cuba untuk kuat kan diri tapi tetap terpesong
bila teringat akan kisah hidup ku ini 
ku pasti akan jadi lemah


yaa,,memang ada orang yang ambil berat padaku
tapi jawapan ku tetap sama
"nothing,,ok je ni... saje je buat ayat gimik macam tu..bosan bosankan"
hakikatnyaa hati ini sedang menangis teresak-esak


ta ada tempat mengadu ke??
ada ada....
tapi ia tidak punya hati dan perasaan
malah tidak mempunyai mulut dan suara untuk memberi nasihat kepadaku
tapi ku tetap inginkan ruang untuk ku menulis dan bercerita tentang kisah hidupku



tapi selalu nampak kau gelak je??
memang aku suke gelak,,potpetpotpet dan sebagainya
kerna itu memang sifat aku bile didepan orang




i'm so sorry "hamba allah" yang pernah simpati kepada ku
ku bukan tidak mahu bercerita
tetapi ku tidak kuat untuk bercerita kepada manusia yang punya hati dan perasaan





16 January 2013

GOLD COAST MORIB

Auchakkk,,haa,,terkejut ta terkejut ta...mesti korang rindu na bace entry terbaru aku kan... alaa,,sory lhaa,, sekarang busy lahh dgn anak anak.... #wahh,,mcm isteri orang je

fuhh,,berabukk bersawang daa pusaka ni kann...

act saje je na kongsi cerite kat korang... jangan jeles tauu bile bace nanti...haha #bajet  2013 je aq ni

pada 12 januari 2013,,8 malam  : kami sekeluarga baru gerakk dari ipoh ke kuala lumpur dengan menaiki kerete lahh tak kan ferri plakk kann... #ayt macam buat report je

okk2,,then smpai sne around 11 malam... kami hanyalah check in di rumah sepupu k.ipar ...
 blablablanblablabla....#malas na cerite

13 januari 2013

finally,,na pergi ke gold coast da... cewahh,,dengar mcm goldcoast australia je kan tapi ternyata dalam malaysia je...sebenarnye tempat ni dekat area klang... #da smpai bru thu kt mne




 
abang aku yang macho... 









application papago ni lhaa yang banyak membantu kami..kalo ta,,makan buah langsat lhaa byk..







 
k.ipar yang tolong info kan masuk jalan mane jalan mne..harapkan aku?? tido je lhaa..haha








huhhh,,finally kami sampai juga..selepas sejam lebihh terperap dalam kereta...okk,,na g check in dulu...tunggu sini kejap !!












angkat barang,,tolak barang n masuk pan house untuk rehat kejap
















na jugak interfrem muke ..haha







dalam pan house ni ad 3 bilik...
ni bilik pertama
and paling besarr 
washroom siap ada jakuzi  hair dryer bagai










bilik lain same je mcm ni...
bersepahkan..abaikan !!


 dapur 



ruang tamu <3



dalam ni ad water theme park




 langkah je pintu keluar
kite boley dduk tepi pantai :))




na masuk macam mane??
kena beli tiket dekat pintu masukk..alaa,,macam na masuk lost word or sunwayy lhaa jgakk...tapi ni lebih murahh..mybe ta byk permainan kot....
dewasa : rm30
kanak-kanak : rm 15
wargaemas : rm17
sebelum masuk aku nasihat kan korang pakai swimming suit !! baru best...baru boley naik semua game kat situ....


yaa,,ini tiket masuk nyaa



gelongsor yang amat laju



nmpak ta aku yang tgh mengelungsur laju tuh..#buat2 nmpk je lhaa ye




suasana tepi pantai..oh oh ohsemmm !!

maka tamat lahh sudahh cerite tentang ini ..kulit menjadi hitam,,suare na tana je keluar.... actt,,saje na promote dkt korang suruh datang jugakk... not badd lhaa kt sini....

byee... kami pulanngg dahulu



akhir kata,,terima kasih abang... sbb bawak aten >,<
dia cakap sempena birthday aku,,tu yang dia bawak tuhhh even lambat lagikann!!

assalamualaikum :)) (Y)




07 January 2013

ting tong :))



akhirnye dapat juga lesen kelas D ...
tapi baru L hahaha... kelam je na tunjuk2 bagaikan..
saje je na bagi korang jeles ..jeles ta jeles ta !!

actt,,tathu na update ape daa....kbye !!
assalamualaikum :))