TERIMA KASIH :DD

16 January 2013

GOLD COAST MORIB

Auchakkk,,haa,,terkejut ta terkejut ta...mesti korang rindu na bace entry terbaru aku kan... alaa,,sory lhaa,, sekarang busy lahh dgn anak anak.... #wahh,,mcm isteri orang je

fuhh,,berabukk bersawang daa pusaka ni kann...

act saje je na kongsi cerite kat korang... jangan jeles tauu bile bace nanti...haha #bajet  2013 je aq ni

pada 12 januari 2013,,8 malam  : kami sekeluarga baru gerakk dari ipoh ke kuala lumpur dengan menaiki kerete lahh tak kan ferri plakk kann... #ayt macam buat report je

okk2,,then smpai sne around 11 malam... kami hanyalah check in di rumah sepupu k.ipar ...
 blablablanblablabla....#malas na cerite

13 januari 2013

finally,,na pergi ke gold coast da... cewahh,,dengar mcm goldcoast australia je kan tapi ternyata dalam malaysia je...sebenarnye tempat ni dekat area klang... #da smpai bru thu kt mne




 
abang aku yang macho... 









application papago ni lhaa yang banyak membantu kami..kalo ta,,makan buah langsat lhaa byk..







 
k.ipar yang tolong info kan masuk jalan mane jalan mne..harapkan aku?? tido je lhaa..haha








huhhh,,finally kami sampai juga..selepas sejam lebihh terperap dalam kereta...okk,,na g check in dulu...tunggu sini kejap !!












angkat barang,,tolak barang n masuk pan house untuk rehat kejap
















na jugak interfrem muke ..haha







dalam pan house ni ad 3 bilik...
ni bilik pertama
and paling besarr 
washroom siap ada jakuzi  hair dryer bagai










bilik lain same je mcm ni...
bersepahkan..abaikan !!


 dapur 



ruang tamu <3



dalam ni ad water theme park




 langkah je pintu keluar
kite boley dduk tepi pantai :))




na masuk macam mane??
kena beli tiket dekat pintu masukk..alaa,,macam na masuk lost word or sunwayy lhaa jgakk...tapi ni lebih murahh..mybe ta byk permainan kot....
dewasa : rm30
kanak-kanak : rm 15
wargaemas : rm17
sebelum masuk aku nasihat kan korang pakai swimming suit !! baru best...baru boley naik semua game kat situ....


yaa,,ini tiket masuk nyaa



gelongsor yang amat laju



nmpak ta aku yang tgh mengelungsur laju tuh..#buat2 nmpk je lhaa ye




suasana tepi pantai..oh oh ohsemmm !!

maka tamat lahh sudahh cerite tentang ini ..kulit menjadi hitam,,suare na tana je keluar.... actt,,saje na promote dkt korang suruh datang jugakk... not badd lhaa kt sini....

byee... kami pulanngg dahulu



akhir kata,,terima kasih abang... sbb bawak aten >,<
dia cakap sempena birthday aku,,tu yang dia bawak tuhhh even lambat lagikann!!

assalamualaikum :)) (Y)




No comments:

Post a Comment