TERIMA KASIH :DD

17 April 2013

PERRRRRRRBEZAAN

assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh ya rerakan..

kisahnya bermula begini...ceritanya bukan hari ni punya tapi semalam punya semalam punya semalam..hamek kau pikir lah sendiri...sebelum fikir tuh sediakan segala memacam ubat angin...risau suatu detik nnti urat segala urat dalam kepala korang akan tersimpul,tersasar ke jalan yang tidak diredhai...agak da rasa macam aku senaraikan tadi tuh cecepat amek ubat then teguk 1 botol ...ia nya mungkin menjadi lebih baik kepada orang yang membenci korang...jadi selamat beramal...

 mengarut apakah aku ini..okk back to serius !!!

tetengah geledah segala macam dalam lappy usang aku nihh tetbe tergerak hati na search ape yang ade dalam lappy aku nih..maka aku pun pergi ke petak search *ta payah na maka sangat lah..gedik semacam je* then then aku taip lah PICTURE *konon na speaking memanjang tuhh*



beberapa saat kemudian keluar segala mak nenek atok cucu cicik gambar gambar aku yang telah lapuk dek zaman...1 demi 1 aku tengok gegambar aku yang kini semakin comel,semakin tinggi tetibe tengah memuji diri sendiri tuh tetibe taraaaaa muncul sekeping gambar yang membuatkan aku gelak besar bagai gergasi jalanan yang dapat makanan yang diidamkan selama ini...bagaimana caranya?? begini caranya muahahahahahahaahahahahaha

ada mahu mengalami seperti saya??pasti boleh aje...insyaallah anda pasti akan gelak seperti gergasi itu tadi  pabila melihatnya...
||
||
||
||
||
||
||
V

nampak ta kak ton tengah gelak terbahak bahak ni



comel tak kak ton?? 


pabila kak ton comel candid :P

lepas tuhh bukan main lah semangat aku nihh na cari tarikh bile lah gambar nih...last2 jumpe pun...rerupenye time tuh aku form 4..mak aihh awat laen bebeno nihh...agaknye akibat duduk kat hostel yang makannya melimpah ruah dan selera nya datang seperti orang bela hantu raya mane ta nye jadi rupe itu....lepasnih aku na simpan gambar nih untuk tatapan anak anak aku...cewahhh gedik semacam je minah nih ehh




mohon lihat sekarang...gila bapak ahh gemuk gila badan aku seperti balloon dkat funfair yang dimasukkan gas dan menjadi seperti gambar di atas...

tapi kini syukur alhamdulilah badan saya kini menjadi  seperti waktu remaja semula...cewahh ayat bebajet baru lepas bersalin anak kembar je...menyampah menyampah puihhh ...


1 comment: