TERIMA KASIH :DD

20 February 2013

terubat :D

assalamualaikum :))
ehh,,sebelum aku nak membebel ni baik korang pergi cuci muka kasi segar bugar sikit..kemaskan kedudukan anda...buat warm up sikit...bukannyaa ape..aku rasa nanti dikala tengah membaca bebelan ku ini korang diserang meroyan pulak n jangan tanya aku pasaipa *sbb pizi slalu ungkapkan..aku ikot je:PP *

meh sini kite nak tanya kamu... manusia mane ta penah ade masalah?? hidup ini penuh dengan masalah masalah dan masalah *iklan cerita elak elak..korang perasan ta?? okk,, ta lawak....back to topik... aku yakin korang pasti ade masalahkan dan aku juga pasti ada orang akan membantu dan memimpin kita untuk menempuhinya kan...ngaku cepat ngaku cepat !!!

macam tu jugak aku...sebenarnya bukan na menunjuk ta ade niat pun tapi just na borak borak kosong campur satu campur dua campur tiga campur ais batu campur *k ta lawak punn...mohon jangan pelempang saya :((

ok,,dengar lah ni cerite bosan aku ini... ehem ehem,,disaat aku memerlukan seorang insan untuk memujuk aku tiba tiba jeng jeng jeng muncullah seorang insan dengan menghulur tangan dan membangkitkan aku.. terima kasihh mama...cayang mama tetat tetat...*memanje pulakk dahhh

i love you mama,,muahhh






note : kalau nampak aku senyap macam orang bisu dan orang buat lawak macam nak gila orang gelak akan lawaknya tapi aku tetap akan buat muke mcam ni itu tandanya aku bad mood ok
||
||
||
||
||
||
||

mohon jangan gelak


bila aku bermuka muka macam tu pasti orang tidak akan berani mendekati kerana ia mengundang padah.. biasa lahh orang tengah jiwa kacaukan...kang ta pasai pasai dapat hadiah dari aku...tapi ada jugak yang berani yedak mama?? super power lah mama ni... minum ali cafe ke mama??arghh,, ta lawak punn ..okk bye

suddenly,,
tukk tukkk tukkkk ~~!!
pepagi lagi mama da ketukk bilik aku...kalo ta de mkne nye..maen calling2 je walaupun 1 rumah...

"atenn,, nnty pkol 2 kite kua ehh"

"kua g mane?? malaslah"

"jj ! na ke ta ni??"

"hah?? na na na na..." smbil sengih sampai ke telinga

"nnti siap2 lah"

habis je tutup pintu ..dushhh~~
walawehh,,mama na bawak aku jenjalan lahh..yahooo !! thanks mama :*

around pukul 2 kami bervroommm vroooomm
jalan punya jalan punya jalan punya jalan punya jalan * bpe banyak jalan daaaaa ...beli ni beli tu kikis duit mama perabih duit mama kebas duit mama lagi then baru balek rumahhh dengan kaki rase na terpunggai habihh *tathu terpunggai tu?? g cari kat google ok..act,,bagi aku cukuplah sekadar window shopping cuci mata aku yang kini hampir menjadi panda disebabkan eye bag yang teruk ok bukan aku na jadi binatang pulakk..usahh ler luruuiihhh sangat ehh....tapi kalau orang dah pelawa tuhh ape lagi yedakk?? borong je lahh...peluang hanya sekali !! hahaha

yesss,, aku tahu mama memahami sepenuhnya...terime kasih mama...loploplop love you mama....haa,,, so da tahukan cara na kembali kan mood aku yang ta berapa na betol ni ... dengan cara ape kawan kawan?? lu fikir lah sendiri....now kepada sesiapa yang ingin mengahwini saya tolong amik perhatian tentang ini !! paham ?? what??ta paham jugakk...meh sini na tonyoh budu kat mulut biar paham bahasa sikit...
 sekian terime kasihh...na rehat na bagi urat urat yang telah kembang kempis bersimpul siur ni...bye kengkawan... muahhh :* *cewahh




No comments:

Post a Comment